DSC_3056 (2).jpg

Pstrągi

Leniwy strumień o nazwie Przerębla przepływa zakosami przez Spaloną, by zasilić nasz staw, gdzie pływa świeży górski pstrąg...

Smażalnia

press to zoom

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

press to zoom
1/5

Nasz pstrąg, smażony na maśle, podany z domową

surówką, świeżym pieczywem i chrupiącymi frytkami,

jest bez wątpienia najlepszy na całej ziemi kłodzkiej. 

W ofercie posiadamy szeroki wybór napojów.

Dla doświadczonych wędkarzy, posiadających własny sprzęt, istnieje możliwość skorzystania z łowiska.

Start sezonu na pstrąga w długi weekend majowy 

(29.04 - 03.05.22r.)

W maju i czerwcu smażalnia czynna w każdy piątek, 
sobotę i niedzielę od 10 do 19.

Przyjmujemy płatności wyłącznie gotówką.