top of page

Pstrągi
Smażalnia
Planowany start sezonu na pstrąga- długi weekend 29.04 - 03.05
W maju smażalnia będzie czynna w soboty i niedziele od 10:00 do 19:00
Leniwy strumień o nazwie Przerębla przepływa zakosami przez Spaloną, by zasilić nasz staw, gdzie pływa świeży górski pstrąg...
Nasz pstrąg, smażony na maśle, podany z domową surówką z kapusty, świeżym pieczywem
i chrupiącymi frytkami, jest bez wątpienia najlepszy na całej ziemi kłodzkiej.
W ofercie posiadamy szeroki wybór Piwa Sowiego.
Dla doświadczonych wędkarzy, posiadających własną wędkę i umiejętności,
istnieje możliwość skorzystania z łowiska pstrąga.
Smażalnia czynna jest sezonowo- od maja do końca września.
Przyjmujemy płatności wyłącznie gotówką!




1/5
bottom of page