top of page
DSC_3056 (2).jpg

Pstrągi

Smażalnia

Planowany start sezonu na pstrąga- długi weekend 29.04 - 03.05

W maju smażalnia będzie czynna w soboty i niedziele od 10:00 do 19:00

 

Leniwy strumień o nazwie Przerębla przepływa zakosami przez Spaloną, by zasilić nasz staw, gdzie pływa świeży górski pstrąg...

Nasz pstrąg, smażony na maśle, podany z domową surówką z kapusty, świeżym pieczywem

i chrupiącymi frytkami, jest bez wątpienia najlepszy na całej ziemi kłodzkiej. 

W ofercie posiadamy szeroki wybór Piwa Sowiego.

Dla doświadczonych wędkarzy, posiadających własną wędkę i umiejętności,

istnieje możliwość skorzystania z łowiska pstrąga.

Smażalnia czynna jest sezonowo- od maja do końca września.

 

Przyjmujemy płatności wyłącznie gotówką!

bottom of page